Enkhuizen

Info bloemschikcursus start herfst 2020

Cursussen  bloemschikken 2020 - 2021

Als bloemen en natuurlijke materialen uw belangstelling hebben, wacht niet langer maar schrijft u zich in voor een cursus bloemschikken bij de KMTP afdeling Enkhuizen en omstreken. Deze gezellige en leerzame cursussen beslaan zeven avonden per jaar, in de maanden oktober tot en met april. De lessen worden gegeven door ervaren docenten, maar gezelligheid en eigen inbreng staan hoog in het vaandel.

De beginners- en lichtgevorderencursus wordt weer gegeven door Karin Spil. Karin is docente aan het Clusius College in Heerhugowaard. Zij heeft er weer veel zin in om bij de afdeling Enkhuizen ook deze winter de cursisten weer veel te leren om een mooi bloemstuk te maken.

Voor de meer ervaren cursisten organiseren wij een vervolgcursus onderleiding van Paulien Out. Paulien is een docente met veel ervaring in het geven van cursussen bloemschikken. Ook zij gaat zich weer inzetten om de cursisten de fijne kneepjes te leren.

Beide cursussen staan op zichzelf, maar sluiten wel aan bij de oefenstof van het vorige seizoen.

Waar:              Clusius College, Elzenlaan 2, Grootebroek

Wanneer:        In 2020 op dinsdag 29 september - 10 november - 15 december

In 2021 op dinsdag 12 januari - 9 februari - 2 maart - 30 maart

Tijd:                 Van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Kosten:           De kosten zijn per cursus (7x) 71  euro voor leden van Groei & Bloei.

Niet leden betalen 86 euro.

Dit is inclusief een kopje thee of koffie en exclusief materiaal.

Opgave uitsluitend per e-mail bij anneke.bruijn@quicknet.nl voor 12 september.