Enkhuizen

15-09-21 Meer info bloemschikcursus - cursussen zijn vol

Cursussen bloemschikken 2021-2022

De beginners- en lichtgevorderdencursus wordt weer gegeven door Karin Spil. Karin is docente aan het Clusius College in Heerhugowaard. Zij heeft er weer veel zin in om bij de afdeling Enkhuizen ook deze winter de cursisten veel te leren om een mooi bloemstuk te maken.

Voor de meer ervaren cursisten organiseren wij een lichtgevorderden- en gevorderdencursus onder leiding van Paulien Out. Ook Pauline is een docente met veel ervaring in het geven van cursussen in bloemschikken en zij zal zich wederom inzetten om de cursisten de fijne kneepjes te leren.

Beide cursussen staan op zichzelf, maar sluiten wel aan bij de oefenstof van het vorige seizoen.

Waar?         Clusius College, Elzenlaan 2, Grootebroek

Wanneer?   In 2021 op dinsdag 5 oktober – 2 november - 7 december.
                   In 2022 op dinsdag 11 januari - 8 februari – 8 maart – 12 april.

Tijd?           Van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Kosten:       De kosten zijn per cursus (7x) € 71,- voor leden van Groei & Bloei.
                   Niet leden betalen € 86,-.
                   Dit is inclusief één kopje koffie of thee en exclusief materiaal.

Opgave uitsluitend per e-mail bij

anneke.bruijn@quicknet.nl vóór 12 september 2021.