Enkhuizen

Als bloemen en natuurlijke materialen uw belangstelling hebben, wacht dan niet langer maar schrijft u zich in voor een cursus bloemschikken bij de KMTP afdeling Enkhuizen en omstreken. Deze gezellige en leerzame cursussen beslaan zeven avonden in de maanden oktober tot en met april. De lessen worden gegeven door ervaren docenten, maar de gezelligheid en eigen inbreng staan hoog in het vaandel.

De beginners- en lichtgevorderdencursus wordt weer gegeven door Karin Spil. Karin is docente aan het Clusius College in Heerhugowaard. Zij heeft er weer veel zin in om bij de afdeling Enkhuizen ook deze winter de cursisten veel te leren om een mooi bloemstuk te maken.

Voor de lichtgevorderde en gevorderde cursisten organiseren wij een vervolgcursus onder leiding van Paulien Out. Ook Paulien is een docente met veel ervaring in het geven van cursussen in bloemschikken en zij zal zich wederom inzetten om de cursisten de fijne kneepjes te leren.

De beide cursussen staan op zichzelf, maar sluiten wel aan bij de oefenstof van het vorige seizoen.

Waar         Leger des Heils, Murillostraat 22, 1611 DC Bovenkarspel.

Wanneer   In 2022 op dinsdag 11 oktober – 8 november - 6 december. In 2023 op dinsdag 17 januari - 14 februari – 21 maart – 11 april.

Tijd           Van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. Zaal open 19.30 uur.

Kosten      De kosten zijn per cursus (7 keer) € 73,50 voor leden van Groei & Bloei.
Niet-leden betalen € 88,50.
Dit is inclusief één kopje koffie of thee en exclusief het materiaal.

 

Opgave uitsluitend per e-mail bij:

anneke.bruijn@quicknet.nl vóór 12 september 2022