Puzzeltocht 11-08-2013

Puzzeltocht 11 augustus 2013

Begunstigd door goed fietsweer met zo hier en daar een paar druppels regen en verder een heerlijk zonnetje, hebben een groot aantal mensen op zondag 11 augustus een leuke middag beleefd. Aan de hand van een routebeschrijving reden ze door het oostelijke deel van het Streekbos en kwamen ze via het nieuwe deel van Enkhuizen op de Oosterdijk, waar ze langs Sprookjeswonderland en de Spijtbroekstoren uitkwamen op het Westeinde. Daar bezochten ze de tuin van Theo en Tiny van der Jagt en werden ze getracteerd op koffie, thee of limonade. Via Broekerhaven bereikte men de IJsselmeerdijk richting Venhuizen. Over de Oostergouw, De Buurt en de Westerbuurt reed men via de Houterweg en de Nieuweweg naar de tuin van de familie Kool in Hoogkarspel. Tenslotte bracht men een bezoek aan de tuin van Ton Groot in Lutjebroek, waar we met een aantal mensen tijdens een regenbuitje konden schuilen onder een prachtig overhangende boom.

Al met al een geslaagde middag. De uitzetters van de tocht hebben er weer iets moois van gemaakt!

In de tuin in Lutjebroek werden 38 wedstrijdformulieren ingeleverd. De naam van de winnaar met alle vragen foutloos beantwoord, wordt bekend gemaakt in de Convo van begin september.

Er hebben zich twee nieuwe leden aangemeld. Welkom!