Activiteiten & Actueel

De Tuinkeuringcommissie bestaat uit acht leden. Als u zich heeft opgegeven voor de tuinkeuring komen zij twee maal per jaar langs (in het voorjaar en in het najaar) om uw tuin te keuren. Daarbij kijken zij naar de indeling, sortiment,het onderhoud en de kleurcombinaties.

 

Voor deze keuringen zijn de tuinen ingedeeld in 3 categorieën naar grootte:

-         groot is vanaf 500m² (C categorie)

-         middel is van 200 tot 500 m² (B categorie)

-         klein is tot 200m² (A categorie)

 

De winnaars uit deze 3 categorieën gaan het volgende jaar door naar de Supercup. Deze tuinen worden iedere 4 weken (8 maal) gekeurd. De drie mooiste tuinen blijven in de Supercup terwijl de overige 3 weer terugkeren naar de categorie van indeling, zodat voor de supercup altijd zes tuinen strijden om de hoogste eer.

 

 

VOORJAARSBOLLENKEURING

U kunt ook meedoen aan de voorjaarsbollen keuring. Heeft u geen tuin, maar wel een terras of balkon voor potten? Ook dan kunt u meedoen, want bollen in potten of bakken komen ook in aanmerking. Vanaf half maart tot half mei bepaalt u zelf in overleg met de keurmeester het tijdstip van keuren van uw schoonheden.

 

Wilt u meedoen aan de tuinkeuring of voorjaarsbollen keuring, dan kunt u zich opgeven bij Riet Keeman, telefoon 0228 513 001, of per e-mail: riet.keeman(at)quicknet.nl

 

 

meer

Wilt u meedoen aan de tuinkeuring of voorjaarsbollen keuring, dan kunt u zich opgeven bij Riet Keeman, telefoon 513001, of per e-mail: riet.keeman(at)quicknet.nl

15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL