Excursie Keukenhof 2015

Excursie Keukenhof met vaartocht

Het nieuwe tuinseizoen van 2015 beginnen we met een voorjaarsexcursie op vrijdag 17 april. Ieder jaar bezoeken in twee maanden tijd zo'n één miljoen mensen de Keukenhof, het mooiste lentepark van de wereld. In totaal zijn er zeven miljoen bollen geplant.

Dit jaar is het thema Vincent van Gogh, omdat hij 125 jaar geleden is gestorven. Er is een groot mozaïek gemaakt naar het zelfportret van de schilder.

Maar eerst gaan we met elkaar koffie drinken, met huisgemaakte taart, in een gezellig restaurant tegenover de Keukenhof. Daarna kunt u een aantal uren met plattegrond zelf van alles gaan bekijken in het park en uw eigen meegenomen lunch gebruiken, of neerstrijken in een van de vele restau­rants.

In de middag zijn er twee boten voor ons gereserveerd om te gaan fluister­varen. We maken dan een boottocht door smalle, ondiepe slootjes langs de bloeiende bollenvelden rondom het park, met toelichting via audio-apparatuur.

Het is inmiddels zes jaar geleden dat we met Groei & Bloei afdelingen Hoorn en Enkhuizen naar de Keukenhof zijn geweest, en inmiddels hebben zich ook weer nieuwe leden aangemeld.

Hopelijk gaan we ook nu weer met een volle bus op pad; familie of vrienden mogen ook mee!

Neem uw Groei & Bloei-pas mee, want in de Groei & Bloei-stand ligt er een cadeautje voor u klaar.

Vertrek op vrijdag 17 april 2015 om 8.30 uur vanaf de sporthal in Hoogkarspel. Terug omstreeks 17.30 uur. Eigen lunchpakket meenemen.

Kosten: leden € 42,50, niet-leden € 47,50.

Graag bij opgave ook vermelding van eigen mobiel telefoonnummer.

Aanmelding bij Lia Schoenmaker, telefoon 0228-513458, of per email: ltm.schoenmaker(at)ziggo.nl, met leesbevestiging.

Het voorjaar is al voelbaar
Het voorjaar is al voelbaar