Activiteiten & Actueel

Exclusieve workshops op NK Bloemschikken 2015

Tijdens de tentoonstellingsdagen van het NK Bloemschikken in Deventer kun je deelnemen aan exclusieve workshops, passend bij het thema "explore the senses". Van ieder zintuig is er een aparte workshop die tweemaal op zaterdag 17 oktober en tweemaal op de zondag 18 oktober gegeven wordt aan maximaal 6 personen per workshop.

Om deel te nemen aan de workshops, moet je jezelf vooraf aanmelden. Wees er snel bij, want vol = vol. Meld je aan op www.tuinen-shop.nl 
 

De workshops kosten €35 per persoon per workshop. Dit is inclusief de materialen om een werkstuk te maken. Let op… er is naast het deelnamebewijs van de workshop nog wel een toegangsbewijs voor de entree van de tentoonstelling nodig om de Schouwburg in te mogen. Dit toegangsbewijs geeft ook toegang tot lezingen, demonstraties en de overige activiteiten.
 

De workshops zijn op zaterdagochtend en zaterdagmiddag, zondagochtend en zondagmiddag. De tijden zijn per workshop verschillend:

Workshop.Zaterdag.Zondag
ZIEN13:00 en 15:3010:30 en 13:00
VOELEN13:00 en 15:3010:30 en 13:00
HOREN10:30 en 12:3010:30 en 12:30
RUIKEN13:00 en 15:3010:30 en 13:00
PROEVEN10:30 en 12:3012:30 en 14:30

 

 

 

Workshop Ruiken

Deze workshop wordt verzorgd door Janneke Camps. Janneke is meesterbinder en docent bloemsierkunst aan de Stoas Hogeschool. Ze heeft gewerkt als bloemist in diverse landen, publiceert in tijdschriften en geeft internationale groepen les. Tevens begeleidt ze deelnemers voor de Proeve van Meesterschap.
 

Geur is een zintuig wat veel herinneringen oproept. Het kan...

Workshop Zien

Deze workshop wordt gegeven door Jan van Doesburg. Jan is Bloemsierkunstenaar in hart en nieren. Vormgeven met plantaardige materialen maakt hem gelukkig. Hij deelt dat ook graag met anderen. Daarbij benadert hij vormgeving met plantaardige materialen vanuit een holistische visie, dat wil zeggen, hij verbindt bloemsierkunst met kunst, historie, spiritualiteit, ambacht, mode enz.
 

Hij volgde de vakopleidingen, werkte elf jaren in een...

Workshop proeven

Deze workshop wordt verzorgd door Frits Hoogers. Frits is de eigenaar van het bedrijf Florafrits. Frits is een enthousiaste en vlotte bloembinder/decorateur die in Deventer woont en werkt. Hij staat bekend om de persoonlijke aanpak en betrokkenheid. De combinatie van stylist en bloemist maakt florafrits tot een veel en graag gezien adviseur.
 

Frits heeft verschillende opleidingen en cursussen doorlopen en...

Workshop Voelen

Deze workshop wordt verzorgt door Diny Blom. Diny Blom is Meesterbinder en heeft gewerkt in toonaangevende bloemenwinkels en hotels over de hele wereld, waar ze haar kennis deelde van de Nederlandse bloemsierkunst. Later werkte Diny Blom als manager in bloemenwinkels in Australie, Canada, Duitsland en Zwitserland.
 
Sinds 1991 is ze de eigenaar van "Blomatelier", een internationaal Bloemisten Trainingcentrum, ...

Workshop Horen

Deze workshop wordt gegeven door Han Fokkink. Deze meesterbinder is eigenaar van Bloemen Atelier Han Fokkink sinds 1991. Hij was Nederlands kampioen bloemschikken bij de professionals in 1995-1996 en deelnemer aan diverse nationale en internationale wedstrijden.
 

Han verzorgt demonstraties/workshops in Nederland en over de hele wereld (meer dan...

meer

 

 

 

23
Jul
Tuin en Vrede (2) - Blik op de Tuin no. 911
23
Jul
Tuin en Vrede - Blik op de Tuin no. 910