Bloemstyling seizoen 2015-2016

Anneke de Boer  (22-08-15)

U zult misschien denken: gaan onze gezellige schikavonden veranderen? Nou, u kunt ge­rust zijn, alleen de naam wordt gemoder­niseerd. Vanaf heden heet het bloemschikken ‘bloemstyling’.

Zoals zoveel dingen tegenwoordig een verandering ondergaan, slaat dat ook toe in het bloemschikken, en aangezien we allemaal met onze tijd mee moeten, gaan we deze winter bloemstylen.

Het is de bedoeling dat er bij voldoende deelname drie cursusgroepen worden opgestart op drie niveaus.

Boudien Dijkstra en Bianca Schutte zijn vaste docentes. Wij zijn nog in bespreking met een derde docente, maar door de vakanties verloopt dit een beetje stroef.

De lessen worden weer gegeven op de dinsdagavond van 19.30 uur tot omstreeks 22.00 uur in het Clusius College in Grootebroek op de tweede dinsdag van de maand en starten in oktober. Dus op 13 oktober 2015.

Het lesgeld bedraagt voor leden voor alle cursussen van zeven avonden € 69,00 en voor niet-leden € 80,00. Cursusgeld is inclusief koffie of thee en exclusief materiaal.

U kunt zich nu reeds opgeven voor deelname uitsluitend per e-mail bij: anneke.bruijn@quicknet.nl.

Als u bericht krijgt dat de inschrijving definitief is, bent u verplicht bij terugtrekking dit per omgaande te melden. Anders bent u aansprakelijk voor het lesgeld.

Onze commissie is uitgebreid met het lidmaatschap van Trijnie van Boven­kamp. Trijnie volgt al een aantal jaren onze cursussen en draait ook al regelmatig mee met activiteiten. Wij wensen Trijnie een gezellige periode toe in onze commissie, maar gaan ervan uit dat dit zeker zal gaan lukken.

Zoals de dames van de cursussen weten, was Bianca Schutte tijdens de laatste les hoogzwanger. De blijde gebeurtenis heeft in juni plaatsgevonden en er is een gezonde dochter geboren, die de namen kreeg Mila Lisa. Bianca en Kevin, vanaf deze plaats hartelijk gefeliciteerd.

We willen u er nog opmerkzaam op maken dat als er bepaalde wensen zijn onder de leden, het bloemstylen betreffende, u deze altijd kenbaar kunt maken bij de commissie.

Als commissie hopen we dat we deze winter veel inschrijvingen ontvangen voor de cursussen. We zouden het vooral erg leuk vinden als we weer veel nieuwe gezichten tegenkomen.

MALVACEAE
Volkstuin: oogsten en opruimen