Cursussen bloemstyling bij van start op 13-10-15

Als bloemen en natuurlijke materialen uw belangstelling hebben, wacht dan niet langer, maar schrijf u dan nu in voor een cursus bloemstyling bij de KMTP afdeling Enkhuizen en omstreken.

Deze gezellige en leerzame cursussen beslaan zeven avonden in de maanden oktober tot en met april.

De lessen worden gegeven door ervaren docenten, maar de gezelligheid en eigen inbreng staan hoog in het vaandel.

De beginnerscursus wordt gegeven door Karin Spil. Karin is docente aan het Clusius College in Heerhugowaard. Zij heeft er veel zin in om bij de afdeling Enkhuizen de cursisten behulpzaam te zijn een mooi bloemstuk te leren maken.

De vervolgcursus wordt verzorgd door Bianca Schutte. Bianca heeft al twee cursussen bij ons gegeven aan de beginners en gaat hier nu een aan­sluitende vervolgcursus op geven.

De meer ervaren cursisten worden weer geïnspireerd door Boudien Dijkstra. Zij weet elk jaar de cursisten weer te verbazen met haar originele ontwerpen.

Waar:Clusius College Elzenlaan 2 Grootebroek
Wanneer:
In 2015 op 13 oktober - 10 november -
8 december en in 2016 op 12 januari -
9 februari - 6 maart - 12 april
Tijd:Van 19.30 uur tot omstreeks 22.00 uur.
Kosten:Leden € 69,- en Niet-leden € 80,-. Dat is inclusief koffie of thee maar exclusief materiaal
Opgave:Uitsluitend per e-mail aan anneke.bruijn@quicknet.nl

De afdeling Enkhuizen organiseert een groot aantal bloemschikactiviteiten
zoals, workshops en cursussen groendecoratie.
Dit voor beginners en gevorderden.