Prijsuitreiking Tuinkeuringen 2015

Kees Schouten

De slotavond van dit seizoen wordt gehouden op vrijdagavond 16 oktober.

Dit jaar waren er 26 enthousiaste tuinliefhebbers in de volgende vijf categorieën:
- Bollen,
- Supercup,
- A-poule tuinen tot 200 m2,
- B-poule tuinen tot 500 m2 en tenslotte de
- C-poule tuinen boven de 500 m2.

Voor alle deel­nemers is het een spannende avond, want op welke plaats staat hun tuin dit jaar en wie gaat er met de wisselbeker van de supercup naar huis?

De avond is in het Clusius College, Elzenlaan 2, 1613 VP in Grootebroek en begint om 19.30 uur.
De zaal is om 19.00 uur open.

De prijsuitreiking wordt dit jaar verzorgd door Gerard Ligthart van het bekende tuinontwerp en -aanlegbedrijf uit Grootebroek. www.gerardligtharttuinen.nl

Leden en niet-leden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen.
De entree is gratis.

Mocht u belangstelling hebben om mee te doen aan de tuinkeuring, dan kunt u dit deze avond doorgeven aan een van de commissieleden. Dit kan ook via het e-mailadres: riet.keeman@quicknet.nl.

Wilt u meedoen aan de tuinkeuring of voorjaarsbollen keuring, dan kunt u zich opgeven bij Riet Keeman, telefoon 513001, of per e-mail: riet.keeman(at)quicknet.nl

Het voorjaar is al voelbaar
Het voorjaar is al voelbaar