Prijsuitreiking tuinkeuring 2016 Groei & Bloei

De slotavond van dit seizoen wordt gehouden op vrijdagavond 14 oktober. Dit jaar waren er 28 enthousiaste tuinliefhebbers in de volgende vijf categorie├źn: bollen, supercup, A-poule tuinen tot 200 m2, B-poule tuinen tot 500 m2 en tenslotte de C-poule tuinen boven de 500 m2.

Voor alle deelnemers is het een spannende avond, want op welke plaats staat hun tuin dit jaar en wie gaat er met de wisselbeker van de supercup naar huis?

De avond is in het Clusius College, Elzenlaan 2, 1613 VP Grootebroek en begint om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. De prijsuitreiking wordt dit jaar verzorgd door Jacob Jeltes.

Leden en niet-leden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. De entree is gratis.

Mocht u belangstelling hebben om mee te doen aan de tuinkeuring, dan kunt u dat deze avond doorgeven aan een van de commissieleden. Dit kan telefonisch naar 0228-513001. Het kan ook via het volgende e-mailadres: riet.keeman@quicknet.nl.

De prijswinnaars worden ook via de convo bekend gemaakt.

Wilt u meedoen aan de tuinkeuring of voorjaarsbollen keuring, dan kunt u zich opgeven bij Riet Keeman, telefoon 513001, of per e-mail: riet.keeman(at)quicknet.nl

Tuin en Vrede (2) - Blik op de Tuin no. 911
Tuin en Vrede - Blik op de Tuin no. 910