Aan alle leden en niet leden van Groei & Bloei

Lezing  'Jungletocht door de Amazone'

Ook in het nieuwe jaar staan er weer prachtige lezingen op het programma van Groei en Bloei.

Achter de titel van vanavond gaat voor de meesten van ons een onbekende wereld schuil. Een prachtig en spannend affiche dat Arnold Pilon voor ons gaat ontvouwen. De lezing is zo opgebouwd dat we eerst een bezoek gaan brengen aan enkele prachtige natuurparken, even huiveren bij de ontmoeting met een jonge kaaiman, maar vooral genieten van de schitterende dia's.Bovendien is onze inleider een uitstekende verteller en brengt de beelden daarmee nog dichterbij. En dan, na de pauze op weg naar de  regenwouden van Peru en Bolivia.

We sluiten aan bij een gids, waarvan wij het gevoel krijgen dat hij zelf ook in de jungle woont, zo bekend is hij met de wurgbomen, de giftige spinnen en de prachtige vlinders.

Maar er is meer, en daarom mag deze uitnodiging door ons met trots aan u worden aangeboden.

Donderdag 25 januari 2018.

Nieuw Doelen Enkhuizen, aanvang 20.00 uur.

Zaal open 19.30

Gratis kopje koffie

Niet- leden betalen € 3.50.

Het bestuur van de KMTP/Groei & Bloei

Volkstuin: late groeiers en bloeiers
De Styrax een vergeten of…