Slotavond en prijsuitreiking tuinkeuringen 2018

PRIJSUITREIKING TUINKEURING 2018 GROEI & BLOEI  AFD. ENKHUIZEN E.O.

(Riet Keeman)

De slotavond van het seizoen 2018 wordt gehouden op vrijdagavond 12 oktober a.s.

We hebben dit jaar bij 28 tuineigenaren gekeurd.

De categorie├źn zijn als volgt ingedeeld: bollen, supercup, tuinen tot 200 m2, tuinen tot 500 m2 en tuinen van 500 m2 en meer.

Er is deze avond een gezonde rivaliteit onder de tuinliefhebbers. Wie gaat er in de genoemde categorie├źn met de eerste prijs strijken en wie is de winnaar van de supercup?  De avond is in het Clusius College, Elzenlaan 2, 1613 VP Grootebroek en begint om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur.

Dit jaar hebben wij Hans Kaljee bereid gevonden de prijzen uit te reiken. Hans is een oude bekende van onze vereniging. Hij heeft in het verleden tuinen gekeurd en enkele jaren de snoeicursus gegeven. Hij werkt als bomenconsulent in Amsterdam.

Leden en niet-leden zijn van harte welkom de avond bij te wonen. De entree is gratis.

Mocht u belangstelling hebben om mee te doen aan de tuinkeuring in 2019, dan kunt u dit op deze avond doorgeven aan een van onze commissieleden, of via e-mail riet.keeman(at)quicknet.nl secretaresse van de tuinkeuringscommissie.

De prijswinnaars worden ook in ons clubblad De Convo bekend gemaakt.

Wilt u meedoen aan de tuinkeuring of voorjaarsbollen keuring, dan kunt u zich opgeven bij Riet Keeman, telefoon 513001, of per e-mail: riet.keeman(at)quicknet.nl

MALVACEAE
Volkstuin: oogsten en opruimen