Enkhuizen

Leden kijken tuinen bij leden

Op 20 december jl. was de laatste leden kijken tuinen bij leden in 2019. De tuin van Sieta Steneker en Siem van Westen uit Hoogkarspel was afgelopen juni ook  open tijdens de Open tuinen dag. Tijdens de evaluatie van die dag gaf Sieta aan dat hun tuin in december ook heel mooi was en zeker de moeite waard om te bezoeken. De duizenden lampjes zouden een bijzondere sfeer brengen in de tuin. Het Dickens Noël koor verleende haar medewerking en zong diverse kerstliederen. Er waren vuurpotten die o.a. de Glühwein en chocomelk warm maakten. Ook werden er marshmallows en sterretjes verkocht. De opbrengst is naar mensen in Hoogkarspel gegaan die het heel goed konden gebruiken zo vlak voor de kerstdagen. Ruim 150 bezoekers hebben samen het mooie bedrag van € 453,00 bij elkaar gebracht.