Enkhuizen

Plantenruilbeurs en stekken- en plantenmarkt in Wervershoof

Groei & Bloei afdeling Enkhuizen organiseert samen met Piet en Joanna Neefjes weer een plantenruilbeurs en stekken- en plantenmarkt, welke gehouden zal worden op zaterdag 4 mei van 11.00 tot 14.00 uur aan de Vok Koomenweg 5 in Wervershoof.

Velen hebben plantjes om te ruilen, anderen komen juist langs om wat te kopen en willen graag advies hoe hun tuin groener kan worden ingericht. Voor mensen die net beginnen met tuinieren is dit een leuke dag, want u kunt voordelig aan planten komen, en ook voor advies kunt u bij ons terecht. Wat kan bijvoorbeeld beter in de zon en wat in de schaduw. U kunt dus planten ruilen of kopen, en vooral de biodiversiteit willen we als Groei & Bloei stimuleren. Ook kunt u de mooie tuin van Piet en Johanna bekijken. Iedere bezoeker krijgt een leuke attentie.

Route: vanaf de Drechterlandseweg gaat u bij de WFO de Markerwaardweg in, richting Medemblik. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij de eerstvolgende rotonde gaat u rechtsaf de Vok Koomenweg in. Na tweehonderd meter bent u er, aan uw rechterhand.