Enkhuizen

Welkom bij Groei & Bloei
Enkhuizen

WELKOM bij Groei & Bloei afdeling Enkhuizen e.o.

Beste leden van Groei&Bloei,

Het zal u niet ontgaan zijn dat het helaas noodzakelijk was om in Nederland beperkingen op te leggen in verband met het groeiend aantal Corona besmettingen in ons land. Dit heeft helaas ook gevolgen voor onze vereniging, al zitten we momenteel in een rustige periode van het jaar wat betreft activiteiten.

Voor 23 november stond de tweede lezing van dit seizoen gepland, door Leon Arends van Wings of Change,  maar deze kan helaas geen doorgang vinden. Tot minstens 4 december zijn avondbijeenkomsten van verenigingen niet toegestaan en hoe de toestand er daarna uitziet is nog onzeker.

In januari hopen we weer met lezingen te kunnen her-starten, maar vooralsnog is dat niet zeker. Maar u houdt ze absoluut tegoed van ons. Via deze nieuwsbrieven houden wij u graag op de hoogte.

Voor nu wens ik u allen namens het gehele bestuur een feestelijke Sinterklaas tijd in aanloop naar de naderende feestdagen aan het einde van het jaar.  Blijf vooral gezond !

Tuinlog

Antje

Herfst 2021

Veris-lente