Enkhuizen

05-07-20 Meer info bloemschikcursus - cursussen zijn vol

Cursussen bloemschikken 2020-2021

Als bloemen en natuurlijke materialen uw belangstelling hebben, wacht dan niet langer maar schrijft u zich in voor een cursus bloemschikken bij de KMTP afdeling Enkhuizen en omstreken. Deze gezellige en leerzame cursussen beslaan zeven avonden in de maanden oktober tot en met april. De lessen worden gegeven door ervaren docenten, maar de gezelligheid en eigen inbreng staan hoog in het vaandel.

De beginnerscursus wordt weer gegeven door Karin Spil. Karin is docente aan het Clusius College in Heerhugowaard. Zij heeft er weer veel zin in om bij de afdeling Enkhuizen ook deze winter de cursisten weer veel te leren om een mooi bloemstuk te maken.

Voor de lichtgevorderden en gevorderden cursisten organiseren wij een vervolgcursus onder leiding van Paulien Out. Pauline is een docente met veel ervaring in het geven van cursussen in bloemschikken. Ook zij gaat zich weer inzetten om de cursisten de fijne kneepjes te leren.

Beide cursussen staan op zich zelf, maar sluiten wel aan bij de oefenstof van het vorige

Waar:         Clusius College, Elzenlaan 2, Grootebroek

Wanneer:   In 2020 op dinsdag 29 september - 10 november - 15 december.
                    In 2021 op dinsdag 12 januari - 9 februari – 2 maart - 30 maart.

Tijd:            Van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Kosten:      De kosten zijn per cursus (7x) € 71,- voor leden van Groei & Bloei.
                   Niet leden betalen € 86,-.
                    Dit is inclusief één kopje koffie of thee en exclusief materiaal.

Opgave uitsluitend per e-mail bij

anneke.bruijn@quicknet.nl vóór 12 september 2020.